murerstillads

Vælg et stabilt murerstillads

Vælg et stabilt murerstillads

editorial

Der findes flere løsninger, når det kommer til stilladser til mureropgaver. Et murerstillads kan være fremstillet i højstyrkestål og kan bruges i høje højder f.eks. til etagebyggeri. Derudover er bareller også en god mulighed, da de tåler meget tungt arbejde. Sidst men ikke mindst er det også relevant med inddækning af murerstilladset.

Læs meget mere om murerstilladser i denne artikel.

murerstillads

Murerstilladser – det skal du vide 

Skal du udføre murerarbejde i en vis højde? Med et nogle af de typiske højstyrkestål stilladser på markedet kan du komme til at arbejde i 24 meters højde. 

Når stilladset er taget ned, skal du have transporteret det til et nyt sted. Her kommer bareller ind i billedet. Disse er ideelle til tungt arbejde, som opbevaring og transport af dine stilladsrammer.

Stilladset skal også inddækkes, så det er sikret i al slags vejr og der ikke er risiko for folk nede på fortov eller vej. Det sikrer du ved at skaffe dig det helt rigtige inddækningssystem til dit stillads. 

Der kan være dele af dit byggeri, som ikke giver mening at komme til med et murerstillads. Her giver det i stedet mening at anskaffe sig en trappe i aluminium. Det er en mere sikker løsning til nem adgang i et etagebyggeri end f.eks. bare at bruge en stige. 

Sådan anskaffer du dig det bedste stillads

Hvilket stillads skal du bruge? Hvor skal du købe det? Hvordan skal det opbygges? Der er mange spørgsmål at stille, når du skal investere i et murerstillads. For det første giver det mening at investere i det, når du har mange opgaver indenfor byggeri af en vis kaliber. For så kan det være problematisk, hele tiden at skulle leje et stillads.

Præcis hvilket stillads og hvilken løsning du skal bruge, er en god idé at vende med forhandleren, så du kan få den helt rette ekspertise på området.