wallstickers

Tegn ikke på væggene - brug wallstickers!

Tegn ikke på væggene - brug wallstickers!

Der er ikke nogen grund til at tegne på væggene, og vi mener ikke i den forstand, hvor ens unge børn får fat i nogle tuscher og ubevidst leger Picasso på ens hus-vægge.

Vi mener den slags, hvor man bruger en overhead-projektor til at projektere et motiv op på en væg, som man så tegner op med enten farvelader eller maling.

For det første er det bøvlet og besværligt at gøre, og det vil se meget bedre ud i fri hånd, men det vil også kræve en del at fjerne igen, hvor de eneste løsninger hertil hovedsageligt er at sætte nyt tapet op eller male hele væggen over – og for at få et sammenholdende resultat, skal man helst male alle væggene op.

Men det ændrer jo ikke på, at motivet fra en tegning på væggen kan være rigtig flot, om der så er tale om et citat eller et motiv af en kendt figur eller scenarie.

De fleste vælger at have den slags citater hængende på væggen i form af plakater eller andre dekorative midler, der gengiver et citat, men man kan have fundet et så sømmende citat, som man ønsker integreret i ens væg i et større omfang, end en plakat tillader, hvor man kan udnytte væggens personlige dimensioner.

Lad os introducere dig for løsningen: Wallstickers.

Og nej, der er ikke tale om almindelige klistermærker, der er umulige at fjerne igen.

Disse wallstickers er, som navnet antyder, designet til at skulle bruges på væggen, men modsat den mere permanente løsning med at male på væggen, så er det nemt at fjerne en wallsticker igen – og for den sags skyld også sætte den op.

Der findes mange forskellige typer af wallstickers, og du kan for eksempel vælge forskellige bogstaver, så du selv kan sætte dit eget personlige citat op.

Var det ikke lige noget for dig?

Så undersøg nærmere om emnet på SOHU-shop.dk her: https://sohu-shop.dk/shop/wallstickers-62s1.html