freelance tekstforfatter

Spar masser af tid ved at få en tekstforfatter til at beskrive dine produkter

Spar masser af tid ved at få en tekstforfatter til at beskrive dine produkter

Når du har en webshop, er det vigtigt, at der er nogle gode beskrivelser af dine varer. Det er med til at gøre, at dine kunder kan finde ud af, hvilken vare der er den rigtige for dem. Derfor bør du også have beskrivelser af alle dine produkter. 

Det tager dog tid, hver gang du skal skrive en beskrivelse af et af dine produkter. Det er tid, der bliver taget fra andet arbejde i din virksomhed. Derfor er det en god ide for dig, at du hyrer en freelance tekstforfatter til at hjælpe dig. Vedkommende kan i løbet af kort tid få skrevet alle dine produkttekster. 

Det betyder ikke, at du skal ud og finde en freelance tekstforfatter selv. Du kan bruge et bureau som Wordpens.com, der har en række tekstforfattere tilknyttet. På den måde kan du være sikker på, at der er nogle, der har tid, når du har brug for at få skrevet tekster. 

Glem ikke kategoriteksterne

De fleste, der driver en webshop, har i dag styr på, at der bør være produkttekster i forbindelse med alle deres produkter. Men der er stadig en del, der ikke har fået skrevet kategoritekster. De er dog også med til at gøre, at det er nemmere for dig at sælge dine produkter. 

En kategoritekst er en overordnet beskrivelse af en kategori. Hvis du sælger haveredskaber, vil en kategori derfor være hækkeklippere, mens en anden kategori er græsslåmaskiner. I kategoriteksten er det muligt at beskrive produkterne mere generelt. Det er med til at gøre kunden mere skarp på, hvad de ønsker at få ud af produktet, inden de overhovedet har klikket sig ind på det.

Derudover er en kategoriside med til at gøre din hjemmeside langt mere overskuelig. Det er en stor fordel, at dine kunder har nemt ved at finde rundt på din side og finde det, som de skal bruge.