Mitsubishi varmepumpe

Smart teknologi og klimavenlig opvarmning med en Mitsubishi varmepumpe

Smart teknologi og klimavenlig opvarmning med en Mitsubishi varmepumpe

Bor du i hus, og varmer du dette hus op ved hjælp af dyre og utidssvarende elradiatorer, kan du uden tvivl spare mange penge ved at skifte disse ud med luft til luft varmepumper. En luft til luft varmepumpe er både mere miljøvenlig og økonomisk i kraft af sine høje energi effektivitet. En typisk luft til luft varmepumpe vil kunne levere cirka fem gange så megen varme pr kW som et gennemsnitligt elpanel. Og så er der rigtig mange flere bonusser at hente ved at skifte til luft til luft varmepumpe.

Hvilken luft til luft varmepumpe skal jeg vælge?

Har du besluttet dig for, at det skal være slut med høje varmeregninger og dårlig varme økonomi, kan det anbefales, at du investerer i en luft til luft varmepumpe fra en anerkendt producent med et godt renommé inden for design og fremstilling af forbrugerelektronik.

I denne kategori finder vi Mitsubishi, som har mange år på bagen i denne branche, og som samtidig er kendt for deres evne til at skabe innovative og intelligente løsninger. Med en luft til luft varmepumpe fra Mitsubishi kan du være sikker på, at du køber kvalitet, som er bygget til at holde i mange år.

Mitsubishi LN Hero – nyskabende og intelligent teknologi og design

Et eksempel på en moderne luft til luft varmepumpe fra Mitsubishi er flagskibet Mitsubishi LN Hero. Denne varmepumpe er udformet i et elegant og diskret design, og fås i flere farver, således at varmepumpen passer ind i enhver indretning. Mitsubishi LN Hero er dertil særdeles lydsvag, og udrustet med nattilstand, som gør varmepumpen stort set lydløs.

Den smarte luft til luft varmepumpe er forsynet med en scanner, som registrerer hvor i rummet, du befinder dig, og sender varmende – eller kølende – luftstrømme i den retning, for den optimale udnyttelse af energien.

Få mere information på billigventilation.dk