bolig

Sådan finder du en god lejebolig

Sådan finder du en god lejebolig

De fleste begynder at se ualmindelig trætte ud, allerede ved tanken om at skulle ud på boligmarkedet og finde en ny lejebolig. Men det behøver slet ikke at være så svært, det kræver i princippet ikke meget mere end at du er fleksibel med hvor du bor. Det kan selvfølgelig lyde nemmere end det er. Der er arbejde, skole, familie og venner at tænke på. Men Danmark er ikke større, end at det stadig er nemt at holde kontakten med familie og venner, selvom man bor lidt længere væk fra hinanden. 

I forhold til skole og arbejde ved kommunerne i provinsen, at de for at skulle tiltrække nye borgere skal kunne tilbyde bedre skoler, aktiviteter mm ved siden af at kunne hjælpe med job. Kan kommunerne det, er der i princippet ingen grund til udelukkende at lede efter en bolig i eller tæt på storbyerne, som de fleste gør. https://www.nrsb-boligselskab.dk/ er et nordjysk boligselskab, som blandt andet tilbyder gode og prisvenlige boliger, sammenlignet med dem man blandt kan få i København.

Kommunernes bedre service

At flytte til provinsen, hvor det blandt andet er nemmere at finde en bolig, en bolig som vel og mærket samtidig er både billigere og større end dem du kan få i storbyen, får du ved siden af en kommune der yder markant bedre service end storbyerne. Der er lavet aftaler med området virksomheder så det er nemmere at finde arbejde, skolerne er ikke bygget før anden verdenskrig og der er bedre normeringer i vuggestuer og børnehaverne. 

Samtidig er der ofte et stort og aktivt foreningsliv og der er et stort udbud af aktiviteter, henvendt til både voksne og børn.

Sidst men ikke mindst, skal man jo heller ikke være blind overfor, at naturen blandt andet i Nordjylland er helt fantastisk og man kommer tættere på at kunne udnytte den.