parterapi frederiksberg

Parterapi på Frederiksberg hjælper jer videre

Parterapi på Frederiksberg hjælper jer videre

Der er ingen tvivl om, at parforhold kræver tid, pleje og at begge parter investerer i det og hinanden. Når det er sagt, så er det stadig naturligt, at man som par kan møde bump på vejen, som kan lægge pres på parforholdet. I nogle tilfælde vil man selv være i stand til at løse situationen, og i andre tilfælde kan tingene gå i hårdknude. Og hvad gør man så? Et god bud er, at der investeres i parterapi på Frederiksberg. 

Mulighederne med parterapi på Frederiksberg

I parterapi er det naturligvis jer, som er med til at sætte agendaen for, hvad der skal snakkes om. Det kan være alt fra jalousi, udfordringer med delebørn, konflikter, utroskab, manglende intimitet eller noget helt syvende. 

Når det er sagt, så kan I forvente, at I kommer i de bedst muligt hænder, når I starter i parterapi. Parterapeuten har nemlig solid erfaring med netop denne type samtaler. Det kan nemlig kræve lidt ekstra, når man som professionel skal give sig i kast med samtaler, hvor der er to parter involveret. Der vil nemlig være en masse dynamikker på spil, og der skal være god plads til, at begge parter kan få albuerum. 

Det gode ved parterapien er, at det giver et trygt og nyt rum, hvor I kan kommunikere på en ny måde. Der er plads til at stille spørgsmål og tage emner op, som måske ikke er lige nemme at bringe op selv. 

Resultatet af parterapi på Frederiksberg kan være mange forskellige ting. Det kan ende ud med flere værktøjer til, hvordan I bedre konfliktløser, bedre indfrier hinandens behov og til at I får mere nærhed tilbage i parforholdet. Mulighederne er nemlig utrolig mange. 

Hvis parterapi på Frederiksberg kunne være noget for jer, kan I også blive klogere på et sådant forløb her.