hundelegetøj

Leg med hundelegetøjet sammen med din hund

Leg med hundelegetøjet sammen med din hund

Når små børn skal lege med deres legetøj, så sørger de voksne for, at det er klart til at blive leget med og holder opsyn med dem til at starte med, så man selv kan se, at de kan finde ud af at bruge det.

Når de børn bliver ældre, og de får noget legetøj, der er mere aldersrepræsentativt, så viser man dem nok, hvordan de skal lege med legetøjet, inden man selv begynder at overdrage det til børnene.

Senere har man måske noget legetøj, som børnene kun må lege med, mens de voksne også er med dem.

Selvfølgelig er der også legetøj, som det er kun er børnene, der gider og kan lege med, mens andre gange skal man lege sammen med børnene, så man også har noget at stifte et bånd over.

Sådan skal du jo også tænke på det med hunden, at den ikke bare skal have overdraget noget legetøj og så passe sig selv. Det vil den kede sig med i længden.

Leg de sjove lege med hundelegetøjet sammen med hunden

Så man skal som det første finde noget hundelegetøj, der passer til størrelsen på hunden og den race, som den er.

Så skal man også tilpasse legetøjet, som hunden bliver ældre, og den skal udfordres mere.

Men derfor skal man ikke bare kaste noget legetøj over til hunden, som den så må “hygge” sig med alene, og det har både noget at gøre med, at den kan komme til skade med legetøjet eller blive kvalt i det, hvis den ikke lærer at lege ordentligt med det.

Men det handler også, at man skal udvikle båndet sammen med hunden, så man kan træne den med det her legetøj, så den kan lære kunstner og blive bedre opdraget.

Det er hundelegetøj også godt til at blive brugt til.