vvs

Lad din lokale VVS mand ordne rørene

Lad din lokale VVS mand ordne rørene

Når man flytter fra en lejlighed i byen til eget hus, for eksempel i et villa- eller parcelhuskvarter, kan det føles som en sand befrielse.

Pludselig er der meget langt til naboen, og der er ingen under eller overboer som man skal tage hensyn til. Man har langt større frihed i forhold til det at indrette sig som man lyster. Og måske har man oven i købet en have som kan bruges til afstressning og rekreation.

Få hjælp til installationerne i din bolig

Er du således nybagt husejer har du mange glæder at se frem til. Men du skal også være opmærksom på at der med eget hus følger et stort ansvar. Du skal for eksempel selv sørge for at samtlige installationer er funktionelle og forsvarlige.

Hvis der springer et vandrør eller strømmen går i boligen kan du ikke længere blot kontakte ejendommens vicevært. Her skal du have fat på en autoriseret fagperson som kan hjælpe dig med at rette op på skaderne. Derfor er det vigtigt at du kender en autoriseret elektriker eller el installatør, en autoriseret kloakmester – og en autoriseret VVS installatør.

Hvordan kan min lokale VVS’er hjælpe mig?

Det er VVS manden du skal have fat på i tilfælde af læk på vandrør eller manglende varme i din radiator. En autoriseret VVS installatør håndterer alle installationer som hidrører fra vand, ventilation, varme og sanitet.

Det betyder at du også skal have din lokale VVS’er på banen når dit badeværelse skal renoveres og der i den anledning skal opsættes nyt toilet, flyttes et afløb eller anlægges dræn til vaskemaskine.

Få den rette VVS hjælp på Amager

Er din nye bolig beliggende på Amager hedder dit lokale VVS firma Claus A. Axmark VVS. Du kan læse mere om Claus A. Axmark VVS, og kontakte firmaet direkte via caavvs.dk.