døre

Kræver det noget særligt med lige din dør?

Kræver det noget særligt med lige din dør?

advertorial

Der er mange af ens ting derhjemme, som der jo bare er materielle ting, men der er mange gange, hvor vi kan tillægge dem menneskelige egenskaber, for det er som regel den eneste forklaring, vi kan finde på, at de opfører sig, som de gør.

For det virkelig meget mærkeligt, at bilen ikke vil starte, lige når man skal til en jobsamtale, så den er vel ude på at drille en?

Hvorfor er det lige, at man skal daske en ekstra gang på opvaskemaskinen, gør den virker?
Det stod trods alt ikke i manualen, men det lader til, at det er det eneste, som der får den til at køre, og man synes, man har gjort det ved den hele livet.

Og så er der den særlige hoveddør, som man ejer, hvor man næsten skal udføre særlige ritualer på den, før den virker, og det skal man vise andre, hvordan man gør, hvis de også skal forstå den dør.

døre

Den dør lever bare sit eget liv

For det første skal man lige trække døren i en ekstra gang, inden den helt smækker i, for det kan godt lyde og føles, som om, at den er lukket, men den kan sagtens åbne af sig selv igen(!), så man skal lige trække den i igen, så den siger “klik” og er helt lukket.

Skal man så låse den, så skal man dreje nøglen en ekstra gang rundt, og den skal lige drejes en kvart omgang tilbage, inden man kan få den ud.

Hvis det ikke virker, så er det fordi, man skal trække i døren samtidig med, at man låser den.

Man har vænnet sig til at gøre, så det går hurtigt, men når man ser andre mennesker fumle med den, så kan man godt se, at det ikke er så let, som man lært sig selv, at det er.