kabinescooter

Køb en kabinescooter - og få plads til flere!

Køb en kabinescooter - og få plads til flere!

Du har måske læst flere artikler om de mange fordele, der er ved at anskaffe sig en kabinescooter, som tæller alt fra, at den kan komme vidt omkring, at den er nem og behændig at styre, og man kan sidde i tørvejr inde i den.

Den kan praktisk talt bruges til alt fra, at man vil en hurtig smuttur på stranden til, at man jævnligt kører ned og handler, eller man dropper cykelturen på arbejde og tager kabinescooteren den dag.

Flere ældre mennesker kan også supplere deres tilværelse med sådan en, for hvor vi andre måske ser en lidt nem måde at komme rundt på, der måske er lidt for magelig, når vi egentlig burde motionere lidt mere, så er det faktisk en metode for gangbesværede og ældre mennesker at komme omkring med.

Men udover, at den er nem at styre, så er den også nem at parkere, og det passer netop også til mange ældreboliger, hvor man ofte ikke har meget plads udenfor til at parkere på.

Man ser nemlig, at der mest gøres plads til gæster ved ældreboliger, da ældre mennesker måske ikke længere føler sig trygge ved at sidde bag rattet på en bil, så de hellere vil gå eller tage cyklen, så parkeringspladserne er forbeholdt ens besøgende.

Dette indskrænker jo ens beføjelsesmuligheder, men hvis man netop har en kabinescooter, så kan man nemt komme længere omkring og måske komme til nærmeste by og deltage i sociale arrangementer.

Og desuden er det nemt at parkere med sådan en kabinescooter, så man kan få plads til den både mange steder i byen at parkere med, og man kan komme omkring i snævre passager – og ikke mindst bliver det nemmere at parkere med den derhjemme.

Så kan der måske endda også blive både plads og råd til, at din bedre halvdel også kan få sig en kabinescooter.