BMS rådgivning

Hvorfor takke ja til BMS rådgivning?

Hvorfor takke ja til BMS rådgivning?

Hvis der er mulighed for at finde gode besparelser på energiforbruget i en virksomhed, så er det noget, de fleste vil være interesserede i. Hvis det også er noget, du er enig i, så bør du i den grad takke ja til BMS rådgivning. 

Hvad er et BMS anlæg? 

Først og fremmest så er BMS en forkortelse for Building Management System. Et sådant system gør det muligt, at du i din virksomhed har en finger på pulsen ift. energiforbruget, temperaturer i alle jeres bygninger m.m. Alle disse ting kan nemlig styres og ses fra en og samme skærm, der giver dig det komplette overblik. Det leder selvfølgelig også frem til næste spørgsmål, nemlig hvorfor det skulle være relevant for dig og din virksomhed. Og hvordan systemet kan assistere jer bedst muligt. Og det er her, at BMS rådgivning kommer ind i billedet. 

Hvad er fordelene ved BMS rådgivning? 

Med BMS rådgivning kan du sættes helt ind i, hvordan et BMS system kan gavne din virksomhed – og om det overhovedet er relevant for jer. For virksomheder med flere bygninger og mange forskellige kontorer, kan energiforbruget være ret så højt. Samtidig kan det kræve en del arbejde, hvis en bygningsansvarlig skal rundt på hele matriklen for at kontrollere, om der er tændt for lidt eller for meget for tingene rundt omkring. 

Med et BMS anlæg har den bygningsansvarlige nemt og hurtigt en fornemmelse af, hvordan energiforbruget m.m. er i alle rum og bygninger. Der er derfor ekstra meget arbejdstid at spare, og det vil der også kunne være på de omkostninger der er forbundet med energiforbruget. For er der unødvendigt tændt for noget, kan I hurtigt se det og gøre noget ved det. Det er pointer som disse, som du kan blive meget klogere på gennem BMS rådgivning, og du kan høre ind til, hvordan systemet bedst kan tilpasses til netop din arbejdsplads.

Hvis du er interesseret i professionel BMS rådgivning, så er der god hjælp at hente, uanset hvor stor eller lille en virksomhed du har.