led lysskilte

Hæng ikke LED lysskilte for højt eller lavt

Hæng ikke LED lysskilte for højt eller lavt

LED lysskilte er rigtig smarte at benytte sig af hos alt fra forretninger til servicevirksomheder og udskænkningssteder med mere.

Man kan tit og ofte få lavet den slags meget karakteristiske, så de passer til ens brand en til en, eller man får produceret et, der passer ind i ens æstetiske fortælling. Man kan også bare vælge at bruge nogle, der allerede er lavet, så man ikke skal hen og vente på, at de bliver lavet for en efter ens mål.

Valget til, hvordan de skal hænges op og bruges kræver dog også lidt overvejelse, som man sagtens kan give sig i kast med, indtil man enten får et eksisterende LED lysskilt tilsendt, eller man venter på, at ens personlige LED skilt bliver lavet og sendt til en – eller man selv henter det.

Hvis der er tale om et stort LED skilt med lys i, så skal det hænge højt oppe, da det på den måde kan indfange kunder på en bedre måde.

Mange vælger at hænge dem på facaden af ens butik, men man kan jo også købe en plads i et bredere bybillede, hvor der vandrer flere folk, hvor ens skilt så viser, hvor man skal gå hen for at finde ens sted, samt hvad man kan få.

Skiltet behøver ikke hænge alt for højt, hvis det er ved ens butik, så længe selv høje mennesker ikke kan gå ind i det, og det ikke blænder folk.

Apropos at blænde folk, så skal man også overveje dette, når man sætter ens LED lysskilt op, når det hænger lavt.

Dette kan være, hvis man har det hængende i hovedhøjde eller lidt lavere i et vindue til ens butik, så forbipasserende kan læse skiltet og se, hvad der er derinde.

Her skal det både ikke blænde dem, der går forbi, og hvis man sidder derinde, må lyset ikke også skinne alt for meget bagvendt, så folk derinde får det skarpt i øjnene.