sjove aktiviteter

Gør klar til at gå foråret og sommeren i møde med sjove aktiviteter

Gør klar til at gå foråret og sommeren i møde med sjove aktiviteter

Vi går nu fra den mørke og kolde tid, men de meget korte dage. Der er ikke længe til at foråret starter og vi igen får masser af sollys i løbet af dagen. Det betyder også, at der bliver mere tid til hygge og sjove aktiviteter i haven eller udendørs generelt. Hvis du derfor bor i en bolig med have, kan det være på tide at gøre klar til foråret og sommeren kommer. Her kan hele familien lave sjove aktiviteter i haven, for at komme foråret og sommeren i møde. 

Aktiviteter i haven for hele familien

Det kan være at græsset skal slås, så det igen er muligt at spille fodbold i haven igen. Det kan også være at træhuset, legehuset eller fodboldmålene trænger til en kærlig hånd. Her kan hele familien hjælpe med at få det malet op i den farve man ønsker. Det giver både kvalitetstid sammen, og ikke mindst en masse sjove timer, man kan nyde godt af til sommer. 

Hvis I er en familie, der elsker at hygge og være ude i de dejlige sommeraftener, kan det være en ide at få gjort klar til et bål.
Her kan I finde et hyggeligt hjørne i haven, hvor I sammen kan lave en bålplads, så I løbet af foråret kan lave snobrød, kiks med skumfiduser og ikke mindst popcorn over det levende bål. Der er samtidig mulighed for at læse historier op omkring bålet eller synge festlige og hyggelige sange sammen alle kan være med på i familien.

Trænger I til en afslapningsdag i haven, kan I med fordel slå en hængekøje op eller lave en hyggekrog i haven, hvor I kan læse bøger, spille spil og ellers bare slappe af til musik i baggrunden. Der er ingen grænser for, hvad I kan lave af sjove aktiviteter i familien – find gode ideer hos lols.dk