Gulvafhøvling Kerteminde

Genskab dit charmerende trægulv med en gulvafhøvling i Kerteminde

Genskab dit charmerende trægulv med en gulvafhøvling i Kerteminde

Er dit gamle trægulv præget af årtiers slid – og måske endda alvorligere skader, end de, der pådrages ved daglig anvendelse? Har vandskader og indtrængende fugt sat sine tydelige spor i dit før så smukke og ensartede trægulv? Eller er trægulvet lakeret med mørk og tung fernis, som er halvvejs slidt af, og drømmer du om atter at kunne betræde et smukt, lyst og skinnende trægulv?

Så kan du med fordel tage kontakt til dit lokale gulvfirma med henblik på at få en professionel vurdering af dit trægulv. Det er nemlig meget sandsynligt, at det sagtens kan blive rigtig flot igen. Det kræver blot en fagmands kyndige hånd, og den rette behandling.

Gulvafslibning eller gulvafhøvling – hvilken behandling skal jeg vælge?

Om dit gulv er bedst tjent med en gulvafslibning eller med en gulvafhøvling, bør du lade den kyndige gulvmand om at vurdere. Hvis gulvet kun udviser tegn på overfladiske skader, som er fremkommet ved daglig brug (og måske fremskyndet af mangelfuld pleje og vedligeholdelse), kan dit trægulv sikkert godt nøjes med en grundig gulvafslibning. Ved en gulvafslibning fjernes de mest skæmmende skønhedspletter, som sjældent stikker meget dybere end et par millimeter. Dette kan for eksempel være nedtrådt skidt, som danner de grimme grå slidspor, der hvor gulvet betrædes hyppigst.

Det kan også være skjolder fra spildte væsker, som er blevet suget ind i træværkets fibre, eller de gulnede plamager fra solfalming. Men stikker skaderne dybere end overfladen, skal der en gulvafhøvling til for at få gulvet jævnt og ensartet igen. Dybe revner og uregelmæssigheder, fremkommet ved eksempelvis fugtskader, kræver en gulvafhøvling. Og det samme gør lak eller fernis, som ikke kan slibes bort, men som skal skrælles af gulvets overflade for at frigøre det friske, levende træ.

Find din gulvmand hos gkservice.dk

Kontakt dit lokale gulvfirma via gkservice.dk, og få et uforpligtende tilbud på en gulvafhøvling eller gulvafslibning.