psykolog frederiksberg

Gå til psykolog på Frederiksberg

Gå til psykolog på Frederiksberg

Oplever du at sidde fast i fortærskede og negative mønstre, som hæmmer dig i din hverdag og stjæler dit overskud? Så har du helt sikkert brug for at få erstattet gamle overbevisninger med nogle nye og friske af slagsen. Og det kan du få hjælp til hos en psykolog.

Hvad laver en psykolog?

En psykolog beskæftiger sig først og fremmest med at hjælpe mennesker som har ramt en mental mur. Dette kan være i forbindelse med en psykisk lidelse som for eksempel angst eller depression.

Det kan være at man som menneske har lidt et knæk og derfor har udviklet stress. Eller man kan være havnet i en eksistentiel krise. En sådan kan være affødt af en begivenhed som for eksempel et dødsfald eller en skilsmisse. Men den kan også være kommet snigende uden man har lagt mærke til det, og så udnyttet et svagt øjeblik til at rodfæste sig i sindet.

Hos en psykolog er det muligt gennem samtale terapi at få hjælp til såvel at komme igennem en krise som at håndtere en angst lidelse eller bearbejde en sorg. En dygtig psykolog vil altid kunne stille de rette spørgsmål og yde den rette sparring – og selvfølgelig støtte og hjælpe når det gælder.

Hvorfor gå til psykolog?

Der er mange gode grunde til at besøge en psykolog hvis du har ondt i livet – nærmest uanset årsag. Der er nemlig ingen som helst grund til at leve i psykisk smerte, når hjælpen ikke er længere væk end den nærmeste psykolog.

Når du opsøger hjælp hos en psykolog kan du være sikker på at få en på én og samme tid professionel og personlig behandling. Din psykolog vil altid søge at hjælpe dig, ikke dømme dig, og aldrig nogen sinde bagatellisere dine problemer.

Hos psykolog Lars Bjarnø kan du få psykologhjælp på Frederiksberg – læs mere på larsbjarno.dk