gulvafslibning på Fyn

Fordele og ulemper ved en oliebehandling af dit gulv

Fordele og ulemper ved en oliebehandling af dit gulv

advertorial

Når man skal have foretaget en gulvbehandling så er det vigtigt at man får enten afhøvlet eller afslebet sit gulv, ellers vil behandlingen ikke trække særlig godt ned i gulvet. En gulvafslibning åbner årene i gulvet og sørger for at det trækker godt ned i gulvet. En oliebehandling fungerer som en underfladebehandling. Du kan læse mere om oliebehandling af dit gulv, hvis du læser med her.

gulvafslibning på Fyn

Oliebehandling til dit gulv

Som tidligere nævnt er en oliebehandling en underfladebehandling som trænger ned i træets fibre, det giver meget slidstyrke, men det beskytter dog ikke gulvet i samme forstand som en lakering af gulvet vil gøre. Hvis man vil have et det får mere beskyttelse kan man til sin egen fordel anvende en sæbebehandling efter man har fået foretaget sin oliering. Hvis man har et mørkt eksotisk gulv, så vil det være en god ide at anvende natur olie. Det kan også bruges til bøg og eg hvis dette ønskes. Et af de store fordele ved en oliebehandling er mest udseendet, samtidig vil det også give en mulighed for at gulvet bliver pletfrit. Hvis gulvet er beskadiget eller blevet slidt så er det lidt sværere, eller næsten umuligt hvis det er blevet lakeret. Det kræver normalt først en mat slibning af gulvet og efterfølgende en lakering af hele gulvet. Med en oliebehandling vil træet fremstå meget naturligt og med en meget smuk glød, oliebehandlinger kan også fås i hvidolie, men dette er nok ikke en god ide med mørke træsorter. Man kan også få olieringer i andre farver.

Kontakt en til at behandle dit gulv

Hvis du ikke er erfaren omkring området vil det være en god ide at kontakte en professionel til at udfører det for dig. Du kan finde mange firmaer som tilbyder dette via internettet. Du kan også benytte det link vi har sat ind her: https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-fyn/