Frederik IX smykker

Flotte unisex Frederik IX smykker - find dem online

Flotte unisex Frederik IX smykker - find dem online

advertorial

Er du på jagt efter et unikt og raffineret smykke i et tidløs og en gedigen kvalitet? Så bør du kaste et blik i retning af Frederik IX studio og deres enestående smykke kreationer.

Hvorfor skal jeg vælge Frederik IX smykker?

Det danske smykke hus Frederik IX Studios står for nyskabende smykker i et lækkert og tidløst design.

Alle smykker fra Frederik IX Studios er designet ud fra en unisex tankegang og er håndlavet 100% recycled guld og sølv. Det betyder at du, når du køber et Frederik IX smykke, ikke blot køber et stilfuldt og moderne smykke. Du støtter også et tidssvarende bæredygtigheds princip, og får et smykke som lever fuldt ud op til tidens idealer.

image

Frederik IX smykker er opkaldt efter den danske konge Frederik IX, som er kendt som Folkets Konge på grund af sin jordnære og folkelige tilgang til regent embedet. Folkene bag Frederik IX Studios søger at forene fortiden og nutiden, og samtidig holde de smukke og raffinerede smykker i en både moderne og tidløs stil.

Derfor er Frederik IX smykker et sikkert hit hvis du ønsker at begave den helt særlige kvinde eller pige i dit liv med et unikt og stilfuldt smykke.

Hvor kan jeg finde smykker fra Frederik IX Studios online?

Hvis du foretrækker at købe dine smykke gaver online kan du med fordel vælge Guldsmed Pade som din leverandør.

Guldsmed Pade fører et stort og velassorteret udvalg af de populære Frederik IX smykker i sin online shop hvor du også finder smykker fra brands så som Bering, Blossom Copenhagen, By Birdie, Christina Jewelry & Watches, Georg Jensen Smykker, From Soldier To Soldier, MP Jewels By Maiken Pade, Ole Mathiesen, Pandora Smykker, Sif Jakobs, Story by Kranz & Ziegler og Troldekugler.

Klik ind og se hele udvalget, og find den rette smykke gave på guldsmedpade-shop.dk