gulvafslibning birkerød

Fjern overfladiske spor af slid med en grundig gulvafslibning i Birkerød

image

Går du rundt og er ked af trægulvene i dit hjem, fordi de med tiden er blevet grålige og nussede i overfladen? Oplever du, at du ikke kan tørre spildte væsker op fra dit gulv, fordi de opsuges i træværket lige så snart de spildes? Og er du træt af, at dine strømper og sokker hænger fast i de mange splinter, som pludselig opstår i dit trægulv? Så kan du med fordel kontakte din lokale gulvmand og lave en aftale om en professionel gulvslibning – du vil blive overrasket over, hvor flot og lækkert, dit trægulv bliver efter sådan en tur!

Hvornår skal jeg lade mit gulv slibe?

Langt de fleste trægulve begynder at udvise tegn på slitage, når der er gået et antal år efter seneste gulvafslibning. Du kan forsinke processen ved at sørge for, at dit sæbe- eller olie behandlede gulv bliver passet og plejet efter forskrifterne. For de smukke, lyse, sæbebehandlede gulve gælder det, at de mindst én gang om ugen skal vaskes grundigt med særlig sæbe, som bevarer overfladen silkemat og ensartet, samt beskytter træværket imod væske, støv og snavs.

Denne væske- og støv afvisende overflade slides gradvist bort – og forsømmer du de ugentlige gulvvaske, fremmer du processen. Du vil tydeligt kunne se slitagen, som manifesterer sig ved grimme, grålige slidspor i træværkets overflade. Disse slidspor består af nedtrådt skidt, som ikke lader sig vaske bort, da det er indlejret i træværkets overflade. I sæbebehandlede trægulve er solfalming tilmed ekstra tydelig – gulvet vil blive gulnet, der hvor lysindfaldet er kraftigst. Og så er der alle de grimme og skæmmende skønhedspletter i form af skjolder fra spildte væsker, som suges ind i træværket og derfor heller ikke kan vaskes bort.

Alt dette kan fjernes ved en grundig gulvafslibning – og hertil kan du få kvalificeret hjælp hos gulvkanonen.dk