Opel Fyn

Find familiens nye Opel på Fyn

Find familiens nye Opel på Fyn

advertorial

Leder du efter en ny eller brugt Opel, eller har du brug for hjælp til servicering eller reparation af din nuværende Opel bil? Så bør du tjekke Bilcentret A. Nielsen hvis du bor på fin.

Hvem er Bilcentret A. Nielsen?

Bilcentret A. Nielsen er din autoriserede Opel forhandler på Fyn. Hos Bilcentret A. Nielsen finder du altid et stort udvalg af nye og brugte Opel biler til salg. Du vil altid kunne finde gode biler i fin og køreklar stand hos Bilcentret A. Nielsen, lige som du vil kunne få den mest kvalificerede rådgivning omkring køb af ny eller brugt Opel hos det populære og velrenommerede bilhus.

De dygtige medarbejdere hos Bilcentret A. Nielsen er nemlig alle som en eksperter i Opel biler og kender samtlige modeller ud og ind. Derfor vil de hurtigt kunne se hvilken Opel model som matcher dine ønsker og behov optimalt.

Få den bedste service af din Opel hos Bilcentret A. Nielsen

Foruden autoriseret VVS installatør er Bilcentret A. Nielsen også autoværksted, og vil kunne servicere og reparere din Opel uanset dennes model eller årgang.

Er du således i besiddelse af en Opel vil du kunne få den mest optimale service hos Bilcentret A. Nielsen – og det uanset om du skal have udbedret en mindre skade som for eksempel en Bilka bule, eller om bilen skal igennem en mere omfattende reparation. Skal der foretages en udskiftning af en eller flere dele sker dette altid ved anvendelse af det rette udstyr, og med originale dele eller dele af tilsvarende eller højere kvalitet.

Du kan altid få en favorabel service aftale på plads med Bilcentret A. Nielsen hvilket giver dig adgang til en række fordele. Det kan for eksempel være i form af rabatter på udstyr eller ydelser, eller gratis hjælp til eksempelvis skift af dæk i forbindelse med overgang mellem sommer og vintertid og omvendt. Klik ind og læs mere på bilcentret.dk