ansigtsløft

Få et mere ungdommeligt udseende på ganske få timer

Få et mere ungdommeligt udseende på ganske få timer

En ansigtsløftning er en procedure i kosmetisk kirurgi, der giver ansigtet et mere ungdommeligt udseende. Det formes den nederste halvdel af ansigtet ved at fjerne overskydende ansigtshud.

En ansigtsløftning kan stramme løs, hængende hud rundt om kæben. Det kan også fjerne dybe folder om munden og næsen og overskydende, hængende hud og fedt under hagen og i nakken.

Proceduren kan også bruges til at stramme det underliggende væv, og det kan kombineres med operation for at forbedre panden, kinderne, brynene og øjenlågene.

En ansigtsløftning fjerner overskydende ansigtshud.

Ansigtsløftningskirurgi udføres normalt som en ambulant procedure. Det kan involvere lokalbedøvelse og beroligende midler eller fuld bedøvelse afhængigt af hvilken type ansigtsløft, man vælger. Proceduren kan tage fra 2 til 5 timer, og man kan som regel tage hjem samme dag som operationen er foretaget.

Ved en traditionel ansigtsløftning foretager kirurgen et snit foran øret og strækker sig op i håret eller hårlinjen samt bag øret ind i den hårbærende hovedbund.

Kirurgen løfter huden fra de dybere ansigtsmuskler og fedt, trækker huden forsigtigt i opadgående retning og fjerner den overskydende hud. Hermed strammes huden op. Et lille snit laves under hagen for at stramme huden og det dybere væv i nakken. Dette er kendt som en halsløft.

Hvad kan man forvente?

Før operationen gennemgår plastikkirurgen patientens medicinske historie.

De undersøger dit blodtryk, om du tager noget medicin, dine rygevaner, om du har allergier, danner ar, samt din generelle hudtilstand.

Lægen fortæller lidt om hvad operationen vil involvere, hvor den vil finde sted, den anvendte type anæstesi, bedring og eventuelle komplikationer, der kan udvikle sig.

Er det det værd?

En ansigtsløftning sigter mod at skabe et mere ungdommeligt udseende, og det er efterhånden blevet en meget populær procedure som mange benytter sig af. Folk er efterhånden også blevet mere åbne omkring det når de har fået en ansigtsløftning, da det bestemt ikke er noget at skamme sig over. I en verden med et meget stort fokus på ungdommelighed er en ansigtsløftning bestemt værd at overveje.