Overdækket terrasse

Få designet en overdækket terrasse

Få designet en overdækket terrasse

Skal din have beriges med en lækker terrasse? Så bør du overveje at vælge en overdækket én af slagsen.

Hvad er fordelen ved en overdækket terrasse?

Der er mange fordele ved at lade terrassen helt eller delvist overdække. Måske tænker du at du foretrækker et fuldt solbeskinnet trædæk på de lange varme sommerdage. Men her skal du tænke på at man hurtigt kan komme til at trænge til skygge når heden bliver for trykkende.

Har du børn vil du sikkert gerne kunne stille barnevognen i skyggen. Det er altid rart at kunne søge ly for regnen og læ for blæsten på de knap så solrige dage, og stadig nyde livet udendørs. Når sommeren går på held vil du stadig kunne bruge din overdækkede terrasse – især hvis du samtidig investerer i en såkaldt terrasse varmer.

På den måde kan du have glæde af din terrasse på alle tidspunkter af året uden at skulle udsætte dig selv for regn og rusk. Og din potteplanter vil være dig evigt taknemmelige for at beskytte dem mod vinterens kulde og harske vejrlig.

Hvem kan opføre en overdækket terrasse hos mig?

Hvis du ønsker en lækker og vel designet træterrasse opført i forlængelse af din bolig bør du konsultere en faglært og erfaren håndværker desangående. I hvert fald hvis terrassen både skal være smuk, solid og stabil. Er du bosiddende i den østlige del af Sjælland kan du med fordel kontakte Andreas la Cour fra Kun Terrasser ApS.

Andreas la Cour er uddannet tømrer og har igennem de senere år specialiseret sig inden for design og konstruktion af flotte og funktionelle træterrasser. Andreas la Cour vil med sikkerhed kunne hjælpe dig med at udforme og opføre en overdækket terrasse som passer til dine ønsker og behov. Læs mere, og få overdækket terrasse inspiration, på kun-terrasser.dk