A Course in Miracles

A Course in Miracles – kan det overhovedet lade sig gøre?

A Course in Miracles – kan det overhovedet lade sig gøre?

advertorial

Når man tænker på mirakler, så tænker man jo på noget, der kommer ud af det, som man ikke kan planlægge, og som sker helt uventet og spontant.

Der er en grund til, at når man mindst venter det, eller man savner noget, der kan vende det hele på hovedet til noget positivt, så kalder man det er mirakel.

Et mirakel er positivt ladet, og man glædes over det, når det kommer, for det er tit helt usandsynligt og uberegneligt, at det kunne lade sig gøre – det er i hvert fald så tæt på umuligt, at det er imponerende, når det sker.

I den religiøse bane så taler man jo om mirakler fra profeter og andre, som der må besidde særlige evner eller kontakter, når de kan udrette ting, som der ellers ikke burde være menneskelige.

Men er det muligt, at vi mennesker kan lære at udføre mirakler selv?

A Course in Miracles

A Course in Miracles er din rette vej frem

Det kan man faktisk, og det drejer sig om A Course in Miracles, og det kan sagtens oversættes til Et kursus i mirakler.

Det er sådan set en ældre sag, hvor en person fik en åbenbaring – som jo også er et lille mirakel – hvor vedkommende lærte at omvende sit liv til det positive, og det kan for mange mennesker være det mirakel, som de mangler, der kan få dem ud af den dårligdom, som de går og tumler med.

Så denne person har udbredt det gode budskab, som der har spredt sig til hele verden, og det er ikke noget, man kan købe på recept, og man kan ikke få en læge til at gøre det for en.

Derfor er der ingen anden vej end at følge denne retning, så man selv kan komme til at opleve den bedring, som man går og mangler.